SELSKABER + FESTER

Forside -  SELSKABER + FESTER
Firma-Fest

Firma-Selskab
En venskabelig Happy hour, Firma højtids-fest eller bare en aften med underholdning til dine VIP-Klienter: Ambolten er et unikt sted, hvor dine fester bliver bragt til live, masser af muligheder med en bred vifte, hjælp til planlægning, så står vi altid klar til, at hjælpe dig, med at holde den fedeste begivenhed!
Fødselsdag? Vi har din ryg

Fødselsdags-fest

Hvis der er én ting vi er gode til på Ambolten, så er det, at fyre op for en fest, så kom og hold din fødselsdag med os, og nyd en aften du vil være længe og at glemme!
Nyd dine sidste single-dage med os på Ambolten!

Polterabend

Noget du har prøvet før, måske noget nyt? I hvertfald kan du slutte dine single-dage med stil på Ambolten via vores brede udvalg af VIP-pakker.
Fest med os på Ambolten

En Drenge eller pige tur?

Fyr jeres aften op en tak og hold den sammen med os, vi tilbyder et bredt udvalg af bord-pakker men mange muligheder for, at gøre jeres aften endnu federe, og måske i får lyst til, at komme igen!
Flaske-service

Bord-service

Hvis du vil have VIP Flaske, samt Borde-service, så er du kommet det rette sted! Book dit bord igennem vores booking system, og husk, at tilføje én af vores mange bord-pakker for, at spare optil 20%!